• Ağustos 06, 2009

    Merhaba arkadaşlar,

    Aşağı yukarı 2008 yılından beri düzenli olarak anime izliyorum ve bir zamanlar sonu gözükmeyen "izlenecek animeler" listem neredeyse suyunu çekmek üzere:)

    Bu başlık altında blogumda olmayan, dolayısıyla izlemediğim animeler hakkında varsa sizlerin tavsiyesini almak isterim. Tabi Naruto - Bleach - One Pice - Fairy Tail kombosu hariç :) Benim gözümden kaçan, atladığım, ilk bakışta izlenebilecek gibi görmediğim ve sizler için önemli bir yere sahip, beğendiğiniz animeleri öğrenmek isterim. Eğer aklınızda blogumda olmayan ve sizin izleyip güzel dediğiniz animeler varsa yorumlar kısmına yazmayı ihmal etmeyin ve ben de hemen değerlendirip artık bir elin parmaklarını geçmeyen listeme ekleyeyim:)

    Saygılar.

    18 Nisan 2016 Güncelleme: Şu ana kadar yapılan tüm tavsiyeler için ayrı ayrı teşekkür ederim. Küçük bir bölümü tarzıma uymasa da hepsini dikkate aldım ve vaktiyle bana izlenecek bayağı kaynak sağladı. Şu aralar izlenecekler listem bayağı bir kalabalık çünkü eskisi gibi seri bir şekilde izlemeye vakit bulamıyorum. Yeri geliyor iki - üç gün anime izlemeden geçiyor. Bu yüzden artık eskisi gibi tavsiyelere fazla ihtiyacım kalmadı ama yine de beğendiğiniz ve önerdiğiniz animeleri yazmayı ihmal etmeyin. Benden ziyade belki başka birisine güzel kaynaklar çıkabilir. Elbette ben de tavsiyelerinize bakmadan geçmeyeceğim. Tekrardan teşekkürler, herkese iyi seyirler.


    { 178 comments bulunmakta.Yorum yapın }

    1. Yanıtlar
      1. Merhaba, acaba reenkarnasyon animeleri önerebilir misiniz?

        Sil
      2. Merhaba, şurada bir sıralama yapılmış. Bir bak istersen:
        https://www.ranker.com/list/best-reincarnation-anime/ranker-anime

        Sil
      3. One PİCE batağa iyi ama bir sorun var aşırı uzun ölmeden önce izlenmeli ama ölebilirsin izlerken o kadar uzun yani hala devam ediyor 900 müdür şuğan.

        İkinci olarak death Note süper kısa hem kesin izlemelisin.

        Sil
    2. Bloğunu biraz önce buldum, iyi ki de buldum! Uzun zamandır böyle bir şey arıyordum.Çok sağol:))Listede Vampire Knight göremedim.Gözümden kaçmışta olabilir ama eğer izlemediysen izlemeni öneririm.Ben severek izlemiştim.Beğenmediğim ayrıntıları olsa da çok zevkliydi izlemek.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Merhaba, blogumu beğenmene sevindim :)
        Anime tavsiyen için de teşekkür ederim. Vampire Knight adlı animeyi az önce inceledim. Önce " Bishounen" ibaresini görünce biraz çekindim ama yine de izlenecekler listeme almaya karar verdim :)

        Sil
      2. Bir şey değil:) Umarım izleyince de beğenirsin.

        Sil
    3. Animeleri kategorilerine göre de bir sıralama yaparsan çok işime yarayabilir. Eline sağlık, izlenecek anime bulma konusunda gayet de yararlandığım bir blog.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Merhaba,

        Kategori olayını ben de düşünmüştüm ama uzun ve zahmetli olacağı için vazgeçmiştim. Çünkü bir animeyi sadece bir kategori altında toplamak imkansız gibi. Aksiyonu var , aksiyon - macerası var, fantastik - macerası var, fantastik - macera - dram var, gerilim - aksiyonu, okullusu var da var:) Bu yüzden umarım bana kızmazsınız :)

        Şöyle bir şey önerebilirim; tepedeki arama çubuğuna aradığınız kategoriyi yazarsanız (örn. fantastik) az bir hata payı olsa da aradığınız türdeki animeler çıkıyor.

        Blogu da beğendiğiniz için ayrıca teşekkür ederim ve iyi seyirler dilerim.

        Sil
      2. kategori olarak anime ile movieleri ayırsan nasıl olur kaan çünkü bazıları movie pek izlemiyor bazıları da genelde movie tarzı şeyler izliyor

        Sil
      3. Merhaba,
        Yukarıda da dediğim gibi kategori olayını zahmetli buluyorum. Zaten film sayısı da azınlıkta olduğu için film arayanlar arama çubuğuna "film" yazarak blogda bulunan filmleri görebilir.

        Saygılar.

        Sil
    4. myanimelist.net/animelist/besteien bunlar benim izlediklerim ve izleyeceklerim tavsiye ederim :D

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Nedense myanimelist'e ulaşamıyorum ama girer girmez listeni kontrol edeceğim :)

        Sil
    5. İyi günler. Bloğunu uzun zamandır takip ediyorum gayet başarılı buluyorum.
      Hatta bir seriye başlamadan önce bloğuna bakıp seri hakkında incelemen varmı diye bir göz atıyorum.
      Seriye başlayıp başlamama konusunda fikir edinmeme yardımcı oluyor. İncelemelerinin devamını dilerim.
      Ve bir kaçta anime tavsiyesi vermek isterim:
      - Initial D
      - Beelzebub
      - Jojo's Bizarre Adventure
      - Kekkaishi
      - Nurarihyon no Mago
      - Shounen Onmyouji
      Genel itibariyle güzel serilerdir. İzlediğim zaman zevk almıştım. Bakmanı öneririm.
      Bir de Jojo's Bizarre Adventure serisinin 2012 yapımı var ve altyazıları sanırım çeviriliyor
      altyazı takibi yapıp bitince izleyebilirsin.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Merhaba, yorumun ve önerilerin için teşekkür ederim.

        Shounen Onmyouji ve 2012 yapımı Jojo's Bizarre Adventure'yi listeme ekledim :)

        Sil
    6. Selamlar sensei :D açıkcası listenizde var mı bilmiyorum ama Seto no Hanayome kesinlikle tavsiye ederim

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Tavsiye için teşekkür ederim. İzlenecekler listeme ekledim :)

        Sil
    7. iyi akşamlar Hataraku maou sama . blood ladı beğendiysen bu seriyide tavsiye ederim bunun dışında yeni serilerden Kotoura-sanda oldukça eğlenceli bir yapım

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Merhaba,
        Tavsiyeler için teşekkür ederim, Kotoura-san'ı kenara koydum :)

        Sil
    8. merhaba, bloğunuzu severek takip ediyorum, eğer dram türü izlemeyi düşünürseniz Clannad ve özellikle ikinci sezon olan Clannad After Story'i tavsiye ederim, sadece dram denilip geçilecek bir anime değil bana göre, çizimleri ve müziği de oldukça kaliteli, iyi seyirler.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Merhaba,
        Yorumun için teşekkürler. Clannad bir ara listemde vardı ama çizimleri ve içeriği yüzünden pek üstünde durmamıştım. Daha doğrusu birçok kez izlemek ile izlememek arasında kalmıştım. Sonrasında bir bölümü indirip baktığımda pek sarmamıştı:) Herhalde ön yargılı başlamamın da etkisi olmuştur.

        Yine de yorumun için teşekkürler.

        Sil
    9. slm kardeş bloğun çok sağlam ileride dahada iyi olucağını düşünüyorum :) Tengen Toppa Gurren-Lagann kesinlikle efsane bi seridir incelemeni merakla beklicem :) onun dışında fate zero - stay night gerçekten güzel serilerdir iyi çalışmalar....

      YanıtlaSil
    10. Harika bir blog bu kadar geç fark ettiğim için kendimden utandım :( Açıkçası Shaman King'in olmamasına şaşırdım (ya da ben mi göremedim bilmiyorum ama) bence en iyilerden biri tavsiye ederim kesinlikle. İyi çalışmalar...

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Evet Shaman King'i izlememe rağmen incelemesi yok. Çok eskiden izlemiştim seriyi. Önümüzdeki aylarda yazmaya çalışırım.

        Bol animeli günler dilerim.

        Sil
    11. bu blog daha önce neden karşıma çıkmadı ki ...neyse geç oldu ama güç olmadı :)

      YanıtlaSil
    12. "Gakuen alice" sevimli bir animedir izleye bilirsin...
      Bir aralar kanal7 de yayinlaniyordu. Yalniz animenin kötü bir yani sadece tek sezonunu anime biciminde olmasi gerisini manga olarak okumak zorunda kalirsin...

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Biraz inceledim ve açıkçası tarzı bakımından izleme şansım düşük ama yine de listeme ekledim :)

        Sil
    13. Film olarak şimdilik aklıma gelenler

      My Neighbor Totoro
      Perfect Blue
      Millennium Actress
      Wolf Children (Ookami Kodomo no Ame to Yuki)

      Clannad/Clannad after story'yi de daha önceden demişler ama ben de bir kez daha demek isterim. Başlarda hadiii eeee deyip sıkılmadım desem yalan olur. Açıkça söylemek gerekirse 1. sezonda öyle elle tutulur bir şey yok. Ama yine de diyorum ki o kadar bölüm sadece 2. sezonun son bölümleri için izlenir mi? Kesinlikle izlenir. Hem sen de gönlünü bu incelemelere kaptırmışken bizi bu animenin yorumundan mahrum bırakmamalısın :)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Tavsiyeler için teşekkürler.
        Perfect Blue ve Millenium Actress'i not ettim.

        Clannad bir zamanlar listemde vardı ve ilk bölümünü de izledim ama sarmadığı için devam etmemiştim. O da düşük bir ihtimal ama elimde izleyecek bir şey kalmaz ise Clannad'a dönüş yapabilirim belki :)

        Saygılar.

        Sil
    14. Bu sefer anime değil de bir review'ci tavsiye edeceğim belki biliyorsundur GRArkada. Youtube dan videolarına göz atabilirsin. Adamın kendine özgü bir tarzı var ve benim hoşuma gidiyor.

      Hatta sana Clannad'ı izleticem diye gaz yapıp GRArkada'nın Clannad Review'ının linkini paylaşıyorum.
      http://www.youtube.com/watch?v=k2mHM5XuRWw

      Yorumumu bitirirken son sözlerim.... Yabancılardan bir onu bizden bir vatandaş olarak da siz sayın blogger'ı :) takip ediyorum. Napalım elimizde bu var diye değil senin gerçekten başarılı bir iş yaptığını düşünüyorum.

      Güncel bloglar...

      (bir insan kendi yorumunu nasıl yanlışlıkla siler (kedilerim sağolsunlar) :s neyse ki önceden kendimi sağlama almıştım ama sanırım eksik mi kopyaladım ne.. neyse ya olduğu kadar)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Yorumun için teşekkürler.
        Clannad gerçekten bende ilgi uyandırmıyor ama daha önce de dediğim gibi izleme listeme aldım. Perfect Blue gibi hemen değil de günün birinde anime darlığı çekersem şans vereceğim :)

        Ben de sizlere teşekkür ederim ve iyi günler dilerim.

        Sil
    15. Gintama serilerini tavsiye ederim. İlk bölümlerde biraz sabrederseniz karakterlere alıştıktan sonra çok güzel bir seri :). Ayrıca ilk 2 bölümü fill .

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Tavsiyeniz için teşekkürler ama uzun serileri tercih etmiyorum.

        Saygılar.

        Sil
      2. O halde Zankyou no Terror serisini tavsiye ederim :).

        Sil
      3. Zankyou no Terror listemde mevcut. Vakti geldiğinde izleyeceğim :)
        Teşekkürler.

        Sil
    16. Fate/Stay Night adlı animeyi öneririm aksiyon-gaza getirici müzikler vs. güzel seridir içinde romantizm de vardır. Ancak asıl olay Fate/Zero adındaki ikinci seridir (zaman olarak ise ilk serinin geçmişini anlatır). Kaçırmamanız gereken bir anime olduğunu düşünüyorum. Ayrıca şu anda ilk serinin yeniden yapımı başladı buna da bakabilirsiniz.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Fate/Stay Night adlı animeyi sevmemiştim, bu yüzden ikinci sezonuna bakmamıştım bile. Ama yeniden yapımı başladı demişsin, haberim yoktu. Bir göz atarım ona.

        Saygılar.

        Sil
    17. Tokyo Ghoul kesinlikle bu senenin en iyilerinden şiddetle tavsiye ediyorumm onun dışında Haikyuu, Saint Seiya: The Lost Canvas ve Kill La Kill gerçekten sağlam serilerdir iyi çalışmalar....

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Merhaba,

        Tokyo Ghoul'u şu an izliyorum. İncelemesini herhalde hafta sonuna kadar yazmış olurum:)

        Haikyuu da izlenecekler listemde mevcut. Saint Seiya'yı da listeme ekleyeceğim.

        Tavsiyeleriniz için teşekkürler, size de iyi çalışmalar.

        Sil
    18. O7 GHOST,HUNTERXHUNTER,AO HARU RİDE FALAN FİLAN :D

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Merhaba,

        Yorumunuz için teşekkürler. Önerilerinizden Ao Haru Ride'ı yedekler listeme ekledim :)

        Bol animeli günler dilerim.

        Sil
    19. Dakara Boku wa H Ga Dekinai, hayatımda 3 4 anime izledim yani vakit ayırmayı çok sevmiyorum ama olumlu yorum yaparsan izliycem :)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Merhaba,
        O animeyi izlemedim, zaten türü olarak da izlemeyi düşünmüyorum. Varsa sizin önerebileceğiniz başka animeler (ecchi, harem tarzı dışında) bir göz atabilirim.

        Saygılar.

        Sil
    20. Çizimleri güzel olan ve kuroshitsujiye benzer animeler varmı

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Merhaba,

        Zor bir soru sormuşsun, nitekim Kuroshitsuji favorilerim arasında sayılmaz. Küçük bir araştırma yaptığımda senin sorduğun soruya karşılık:

        Gosick
        Pandora Hearts
        Code Geass

        gibi animeler tavsiye edilmiş. Bunlardan Code Geass'i ben de tavsiye edebilirim.

        Sil
    21. http://www.tastekid.com/ < bu siteden haberin var mı :)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. MyAnimeList gibi ama sınırları anime ile kalmayan bir site. Ayrı bir anime başlığı olsaydı insanlar en çok neyi beğenmiş görebilirdi ama bu haliyle ancak bir anime ismi yazıldıktan sonra benzerlerini göster diyebiliyorsunuz ki bu konuda da zaten Anidb var:) Yine de hoş bir site, paylaşım için teşekkürler.

        Sil
      2. Hotarubi no mori e < bunu ve Gakuen Alice < bunları izlemelisin:) ayrıca Winter Sonata < dram istersen bu da var ama kore yapımı :S

        Sil
      3. Tavsiyeler için teşekkürler. Hotarubi no mori e adlı animeyi listeme aldım.

        Sil
      4. http://teknolojidunyasi13.blogspot.com.tr/ teknoloji ve anime meraklıları bi baksın :) yeni paylasımlar eklenecektir. Yeni blog açtım da yardım olursanız sevinirim sitedeki hatalar filan :)))

        Sil
    22. Dün gece Marnie Was There adlı animeyi izledim bu tarz animeleri sevdiğimden mi yoksa içimdeki o anime sevgisinden mi bilinmez ama gayet güzel bir animeydi tavsiyemdir :)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Tavsiye için teşekkürler. Studio Ghibli yapımı olmasına rağmen gözümden kaçmış:) Listeme ekliyorum.

        Sil
    23. şimdiye kadar kaç tane anime izledin

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Bu blogdaki animelerinin hepsini izledim.

        Sil
      2. Evet, blog kendi kişisel blogum ve incelemeleri serileri/filmleri izledikten sonra yazıyorum.

        Saygılar.

        Sil
    24. zero no tsıkuımo konusunu sevdim bi bak istersen,

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Tavsiye için teşekkür ederim. Açıkçası Zero no Tsukaima'yı izlemem düşük ihtimal ama yine de listeme ekleyeceğim.

        Sil
      2. sana birkaç soru sorabilir miyim anımeler hakkında ama nereye tazacagımı bilmiyorum

        Sil
      3. Anime İncelemeleri Blog Sayfasının Facebook hesabından özel mesaj atarak veya altta mektup yaz kısmına tıklayarak bana mail atabilirsin.

        Sil
    25. white album2 olabilir fena bir anime değil....eğer izlersen seriyle ilgili yorumlarını merakla bekliyorum

      YanıtlaSil
    26. ayrıca kaan kardeş şu an kingdom serisinin ilkini izliyorum baya hoş kesinlikle tavsiye ederim...çok acayip bi video tekniği kullanıyorlar ilk başta pek sevmemiştim ama sonradan alıştım...geniş bi anime yelpazen var belki daha önce baktığın halde izlemek istememişindir ama yine de bak derim....ilerleyen bölümlerde çok hoş süprizler var ayrıca savaşlardaki taktiklerde animeye bağlıyor cidden...

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Kingom bir ara listemde vardı fakat sonradan silmiştim, neden sildiğimi hatırlayamıyorum ama bir nedeni vardı belli ki :) Şu an izleme listem kabarık olduğu için geri eklemem zor ama belli de olmaz. Tavsiyeler için teşekkür ederim.

        Sil
      2. İlk sezona göre 3-5 kat daha iyi 2. sezonu kesinlikle dikkate değer...

        Sil
    27. Ya birsey soraca, lutfen c3vap verin infinite stratos devam edecek mi ve kill la kill

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Şimdilik iki seri için de net bir şey yok ama Kill la Kill için bazı söylentiler var sadece.

        Sil
    28. Peki her OVAsi olan animeler devam eder mi bide biraz anime onersen yeniyim daha

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. OVA'sı olan her anime devam etmez. Anime önerisi olarak ise blogda gezinmeni tavsiye ederim. Belki seveceğin türde bir şey bulabilirsin. İstersen tepedeki arama kutucuğuna nasıl bir şey aradığını (mesela spor ise spor diye yazarak) aramalarını daraltabilirsin.

        Sil
    29. Captain Harlock öneririm kaliteli moviedir

      YanıtlaSil
    30. Kuroshitsuji'nin konusu normalde çok güzel ama izleyen çoğu insan biraz sıkıldığını söylüyor ve evet konular yavaş işlenmiş olabilir :/ ama yine de tavsiye ederim :3
      Donten Ni Warau da bence herkesin izlemesi gereken bir anime :') konusu çok güzel (biraz duygusal biraz komik) ve cidden animeyi bitirince ''keşke abim olsa'' dedim.
      Shingeki no Kyojin'i izlemeyen yoktur herhalde?
      Akame ga Kill de çok güzel anime :3 keşke devamı gelse!
      Polisiye bir şeyler arayanlar için de Psycho Pass'ı öneririm.

      YanıtlaSil
    31. Bu bloğu yaklaşık bir buçuk iki yıldır takip ediyorum. Daha fazla da olabilir. Ama bu kısmı yeni görüyorum :D İzlediğim ve tavsiye etmek istediğim bir çok animeyi izlemişsiniz zaten. Ben de yenilerden bir şeyler tavsiye edeyim dedim. Kekkai Sensen ve Ansatsu Kyoushitsu tavsiye ettiğim animeler. Bir göz atmadan geçilmemeli :D

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Merhaba,
        Tavsiyelerin için teşekkürler. Önerdiğin iki anime de benim izleme listemde mevcut. Zamanı geldiğinde göz atacağım :)

        Sil
    32. Ya bir sey sorucam su hani gelecekte gecen insanlarin suc oranlarina gore derecelendirildigi ve o suc degerlerine gore idam edildigi animenin adi neydi

      YanıtlaSil
    33. Cok sagol kardesim bir de ben anime tavsiyesi ariyodum su ana kadar attack on titan death note code geass ve elfen lied izledim yani yeniyim daha boyle romantik ya da komedi degilde strateji code geass tarzi gercekten cok hosuma gitmisti bilim kurgu her zaman kabulumdur ama samuray seysilerinden pek sey yapmiyorum drama da olabilir saglamsa eger bana iste dedigim gibi ozellikle code geass tarzi anime varsa onerebilir misin acaba?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Code Geass benzeri olarak benim sevdiğim Aldnoah.Zero var. Bilimkurgu tarafı ağır basan Suisei no Gargantia'yı da önerebilirim. Deadman Wonderland hoşuna gidebilir.
        Yine bilimkurgu ve zaman yolculuğu temalı Steins;Gate iyidir.
        Elfen Lied'ın mangakasının elinden çıkma Gokukoku no Brynhildr belki ilgini çekebilir.
        Değişik içeriği ile (cinayet, gizem) Danganronpa olabilir.
        Şimdilik aklıma gelenler bunlar :)

        Sil
    34. Baya bi incelemeni okudum ve bloğunu favorilerime aldım bi animeyi izlemeden önce birkaç dakka yazdıklarını okuyorum fakat Hunter x Hunter gibi en büyük anime olma potansiyeli taşıyan animeyi izlememen beni şoke etti bu kadar anime izliyen biri HxH'yi yüzlerce kez görmüş olmalı neden izlemediğini merak ettim umarım cevap verirsin.Ayrıca tekrar söylüyorum çok güzel bi blog kesinlikle bırakmak gibi bi hata yapma.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Merhaba Kamil,
        Hunter x Hunter'ı izlemememin sebebi bölüm sayısının fazla olması. 24-26 bölümden uzun olan animeleri izlemeye pek hevesli değilim. Bu yüzden Naruto, One Piece, Bleach, Gintama, Fairy Tail gibi animeleri de izlemedim.

        Blogu beğendiğin için de teşekkür ederim. Şimdilik bırakma gibi bir planım yok :)

        Sil
    35. rokka no yuusha ve akatsuki no yona seri bittikten sonra izleyebilirsin...rokka no yuusha ilk sezon çok iyi değil ama konuda iş var akatsuki no yona daha iyi konu da hoş tavsiye ederim açıkçası...bir de myanimelist hesabın varsa bakmak isterim listene

      YanıtlaSil
    36. Merhaba Hasan,
      Şu sıralar Rokka no Yuusha izliyorum, incelemesi yakında :)
      Myanimelist kullanmıyorum, zaten izlediğim animeler ve puanlamalarım burada mevcut.

      YanıtlaSil
    37. Naruto'yu öneriyorum.Bu anime izlemeden ölemezsin :D Dram olsun ekşın olsun kenetleneceğin bir anime. İlk seri 16. bölümden itibaren sarıyor. Zaten fillerlarını saymazsak 170 bölüme tekabül eder. İkinci kısım Naruto Shippuuden bir başka güzel. İlk kısmını solluyor ve acayip sarıyor. Oradaki birçok kişinin içinde kendini görebilirsin. Psikolojik olarak olumlu etkileri var gerçekten. Benim izlediğim en iyi anime. Onun üzerine anime görmedim. Hiçbir anime ona yetişemez benim gözümde. One Piece de fena değildir ama öncelikle Naruto'ya bakmalısın

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Yorumun için teşekkür ederim. Naruto'nun kötü bir anime olduğu zaten iddia edilemez, iyi olmasa bu kadar bölümü çıkmazdı. Fakat daha önceleri de dediğim gibi uzun soluklu animeleri izlemeyi pek istemiyorum çünkü çok fazla zaman ayırmam gerekecek. Zaten 12 bölümü bile bir haftada ancak bitirecek zamanım var.

        Sil
    38. sana bir anime önermek isterim bloğunda bulamadım ancak ben yanlış aratmış olabilirim yinede "Shigatsu wa Kimi no uso" isimli animeye bi bak isterim hikayesi gayet başarılı özellikle sonu çok duygusal ben çok fazla epik anime izledim ve sıktı bu yüzzden şu son zamanlardaduygusal ve yanı sıra müzikli komik animerel izlemeyi seviyorum bi bak isterim incelemenide bekliycem

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Merhaba,
        Öncelikle önerin için teşekkür ederim. Evet, bu animeyi izlememiştim. Biraz inceledim ve ilgimi çekti diyebilirim. İzlenecekler listeme ekliyorum.

        Sil
    39. Öncelikle şunu söylemem gerek,Anime incelemelerin ve izlediğin animeler oldukça güzel devamını bekliyorum şahsen,ve keşke dediğim bir şey var uzun seri meselesi.Önereceğim anime de şu ki benim en sevdiğim animelerdendir,"D.Gray-Man" 103.bölümcük şu anlık aa devamı geleceğini kesinleştirdi,şimdiden haberdar edeyim :D

      umarım beğenip inceleyip sitene koyman dileğiyle

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Merhaba, yorumun için teşekkür ederim. Fakat şimdilik uzun serileri tercih etmiyorum çünkü 12 bölümü bile 2 haftada bitirmeye ancak vakit bulabiliyorum.

        Sil
    40. Osamatsu sanı öneririm

      YanıtlaSil
    41. Sayonara zetsubou sensei ve serial experiment of lain sana lain ı özellikle öneririm

      YanıtlaSil
    42. Burya birkaç anime yazıcam sen aralarından izlediklerini çıkarırsın
      -Plastic Memories
      -Koutetsujou no Kabaneri(2016)
      -Boku no Hero Acdemia(2016)
      -MM!
      -Himouto!Umaru-chan
      -Ryuugajou Nanana Maizoukin
      -Charlote
      -Aishiteruze Baby(Eğer Usagi Dropu beğendiysen izlemelisin)
      -Shakugan no Shana
      -Gintama
      Bloguna dikkatli bakmadım umarım yardımım dokunmuştur.

      YanıtlaSil
    43. Merhaba önerin anime değil benim önerin şu senin izlediğin animeleri ve yorumlarını bir android uygulamada paylaşsak nasıl olur. Uygulamaya sahip olanlar istedikleri animeyi arayıp o anime hakkında detaylı bir bilgiye sahip olması güzel olmaz mı ister karakterler olsun ister çizimler bunlar hakkında senin yapacagin yorumlar bence gayet iyi olurdu bu nu bir düşün benim zaten böyle bir uygulama yapasim var ama içeriğini işin ehline vermek lazım bence. Cevabını bekliyorum

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Merhaba,
        Facebook'tan ekleyebilir misin beni, oradan konuşalım bu konuyu.

        Sil
    44. Arkadaşlar yakın zamanda Tokyo Ghoul diye bir anime izledim. Ondan öncede birkaç anime tecrübem olmuştu. Gerçekten benim için animelerde bi dönüm noktası olmuştu. Hatta internette "Animes like Tokyo Ghoul" tarzı aramalarda bulunup animeler aradım. Sonrada Parasyte izledim. Oda çok iyiydi. Banada bu tarzda(süper güçler, insanlarla beraber yaşayan varlıklar) bi anime lazım aynı zamanda çizimleride çok iyi olmalı. Şimdiden teşekkürler...

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Shingeki no Kyojin denemelisin zaten IMDB ye yaz aldığı puanı görünce kalitesini anlarsın ama baştan uyarıyım türkanimeden izliyorsan yorumlara bakma aşırı fazla spoiler var

        Sil
      2. Teşekkür ederim bitirdim şimdi o animeyide çok iyiydi.

        Sil
    45. merhaba kaan...no game no life listende var mıydı bilmiyorum ama mutlaka izle...izlersen yorumlarını merakla okurum...

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Merhaba Hasan,
        No Game no Life bir ara listemde vardı ama sildim. Nedenini ise şimdi hatırlamıyorum :)

        Sil
    46. Bana acil anime lazım şöyle tavsiye edebileceğiniz romantik-komedi türünde anime varsa lütfen yazım

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Şunlara bir bak istersen:

        Lovely Complex
        Itazura na Kiss
        Tonari no Kaibatsu-kun
        Kimi ni Todoke
        Suzuka
        Love Hina

        Sil
    47. Naruto, Bleach, One piece gibi uzun serileri izlememeni kesinlikle anlıyorum. Çünkü uzadıkça kaliteyi de senaryoyu da berbat ediyorlar ki bu üçlüyü ben baştan beri kaliteli bulmamıştım. Ama Gintama'yı sırf uzun diye izlemezsen kendine en büyük kötülüğü yaparsın. Gintama ilk 50 bölümde öyle çok bağlanmadan ama zevkle izlediğin, 50 bölümden sonra bir oturuşta 10-15 bölüm devirdiğin, ama 200 leri geçince de bitmesinden korktuğundan azar azar izlemeye başladığın bir seridir. Trollüke sınır tanımaz moralin ne kadar bozuk olursa olsun düzeltir. Ama ciddi arclarda da görüp görebileceğin en harika savaşları görürsün. En duygusal anları yaşatır. Hele ki Gintama 2015 in son iki arcı bana göre tüm animeler arasında izlediğim en iyi bölümlerdir. Yani bence hiç düşünme, başla.

      YanıtlaSil
    48. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      YanıtlaSil
    49. Clannad ve Clannad After Story..
      Mükemmel bir seri. Yeri geliyor boğazın düğümleniyor hıçkıra hıçkıra ağlıyorsun, yeri geliyor gülmekten gözünden yaş geliyor. Benim için bu animenin yeri farklı, alanında bir şaheser. Kesinlikle tavsiye ederim ;)

      Bu arada incelemelerinin çok faydası dokunuyor anime seçerken. Puanlamalarının çoğuna katılmasam da yine de bir fikir ediniyorum sayende. Teşekkür ederim, kolay gelsin. :)

      YanıtlaSil
    50. Full Metal Alchemist in iki moviesi var. Eğer moviekeri de inceliyorsanız yapar mısınız

      YanıtlaSil
    51. Ninja scroll orjinal adıyla juubee ninpuuchou izleyebilirsin. Tarihinde yanilmiyorsam 93 yapımı bir film ve 2003 yapımı 13 bolum luk anime serisi var

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Ayrıca anime serisinin çok hoş bir opening var. Bana safari belgeselini animsatmisti

        Sil
    52. Kamisama Hajimemashita'yı şiddetle tavsiye ederim :)

      YanıtlaSil
    53. merhaba arkadaşlar bikaç önerisi istiyorum sizlerden hunter x hunter one piece naruto bleazh fairy tail khr full metal alchemıst shım nı kyojın ... genel favorım uzun soluklu ve shounen anımeler önerılerınızı beklıyotum teşekkurler sımdıden :)

      YanıtlaSil
    54. Merhaba sevgili okurlar,
      Bildiğiniz üzere neredeyse 2 aydır anime-inceleme.com için incelemeler yazmaktayım.Yıllar önce başladığım ve hayatımın önemli bir parçası olmayı başaran animeler, ilk zamanlarda hangisini izlesem diye baya düşündürüyordu ama geçen yılların sonunda artık pek fazla seçenek bulamamaktayım.Bu yüzden siz sevgili okurlarımızdan yardım istiyorum:).Türü pek önemli olmamakla birlikte konu olarak tatmin edici, pek fazla ön plana çıkmamış güzel anime önerilerinde bulunabilirseniz çok sevinirim.
      Şimdiden yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için içten teşekkürlerimi sunarım.

      YanıtlaSil
    55. Noblesse nin bölümlerini nerden izlyebiliriz. Link atabilir misin?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Noblesse: Awakening soruyorsan:
        http://www.korefilmizle.net/noblesse-awakening-turkce-izle/2/

        Sil
      2. Aynen ama bu sitede sadece bir bölüm vermiş devamı yokmu

        Sil
      3. Tek bölümden oluşuyormuş :)

        Sil
    56. Admin one puckman ve Re zero hajimeru animelerin nezaman yeni sezonlar cikacak bilgin varmi

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. One Punch Man'nın ikinci sezonu resmileşti ama henüz bir çıkış tarihi yok. Tahminin 2019 yılında.

        Re: Zero kara Hajimeru'nun ise 6 Ekim 2018'de "Memory Snow" adı altında "yan hikaye" tadında bir film/ova yayınlanacak. Sanırsam 30 dakika uzunluğunda.

        Sil
    57. Admin ana karakteri gucunu beli etmeyen ama guclu olan anime tavsiye ederrmisin

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Hmm güzel soru:=) Blood Lad ve eskilerden Trigun geldi aklıma hemen. Şunlara bir bak istersen:

        -Blood Lad
        -Mob Psycho 100
        -Trigun
        -Mahouka Koukou no Rettousei
        -Hataraku Maou-sama!
        -Quan Zhi Gao Shou

        Sil
    58. 18if yeni sezonu cikacakmi admin bilgin varmı

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Hmmm... Manga uyarlaması değilmiş, orijinal ürün. Yapımcı da Gonzo. Gonzo eski şanında değil, yılda 1, bilemedin 2 anime serisi çıkartıyor. Yani çok düşük bir ihtimal olarak görüyorum ben.

        Sil
    59. Guilty Crown yenisezonu varmi sonu cok uzucu bitiya ;)

      YanıtlaSil
    60. the god of high school animesi nezaman çıkacak admin ??

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Webtoon (Güney Kore'de yayınlanan web çizgi roman) olduğu için çıkar mı bilinmez. 2015 yılında mobil bir oyunu çıkmış ama.

        Sil
    61. Charlotte tartışmasız türkiyyede değerini bilinemeyen bir anime

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Aynen cok guzel anime sonu beni uzuyo hep kardesine felan olan uzdu beni uzdu beni ya

        Sil
    62. Stean gate in ilk sezon hangisi admin

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. http://www.anime-inceleme.com/2011/09/steinsgate.html?m=1

        Bu kardeşim

        Sil
    63. hinamatsuri isimli animeyi izlemeni ve incelemeni öneririm 2018 yapımı komedi yanı beni benden alan 12 bölümlük kısa bir seri ama beğeneceğinizden eminim bu arada bir inceleme yazısını da görmek isterim

      YanıtlaSil
    64. Merhaba :) Ben de anime sever olarak instagramda bir sayfa açtım.Paylaştığım animelerde sizin de yazilarinizi kullanabilir miyim? Zaten biri sorduğu zaman direk sitenizi öneriyorum.Yazilarinizda anime izleyicisi olarak kesinlikle katılıyorum.Ve instagramdaki kişilerde net bir sekilde bilgilenmesini istiyorum umarim izin verirsiniz.Emek vererek yazdıdığınız o kadar belliki.Sevgiler...

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Merhaba,
        Yazıları beğenmene sevindim. Elbette kullanabilirsin ama senden küçük bir ricam olacak. Aldığın yazının başına veya sonuna kaynak: www.anime-inceleme.com dye yazarsan mutlu olurum.
        Görüşmek dileği ile:)

        Sil
    65. Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e (TV)
      Admin bu animenin yeni sezonu çıkacakmı bilgin varsa paylaşır mısın

      YanıtlaSil
    66. Merhaba
      Kesin bir şey yok ama Eylul 2019 gibi çikacagina dair bircok yerde yazıyor.

      YanıtlaSil
    67. Goblin Slayer incelemenizi bekliyorum, saygılar

      YanıtlaSil
    68. Gyakkyou Burai Kaiji: Ultimate Survivor

      Bu animeyi ve ikinci sezonunu kesinlikle izlemelisiniz. Death Note'u yayan bırakacak kadar derinlere inebiliyor bazen!

      YanıtlaSil
    69. Xxx holic animesinin sırası nasıl admin biliyomusun bide tsubasa chronicle animesiyle ne bağlantısı var aradım bulamadım ilk onumu izlemeliyim yoksa holic annimesini ???

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Merhaba,
        Serileri ben de izlemedim ama kısaca bilgi vermeye çalışayım. Anladığım kadarı ile XXX Holic ile Tsubasa Chronicles aynı evrende geçiyor.Sıralama ise şöyle:

        xxxHOLiC
        xxxHOLiC: Kei
        xxxHOLiC Shunmuki
        xxxHOLiC Rou

        Bir de yan hikaye tadında filmleri var.

        Sil
    70. Grisaia serisinin yeni sezonu cikacakmi admin birde Re: zero hajimeru isekai animesinin 2 sezonu cikacakmis tarihini biliyormusun

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Grisaia serisinin yeni sezonu çıkmayacak. Re:Zero içinse bana tarih bilgisi gelmedi.

        Sil
    71. Gode eatar animesinin 2 sezon cikacakmi admin

      YanıtlaSil
    72. Muhteşem.Aradığım her şeyi bulabiliyorum.Elinize sağlık💙

      YanıtlaSil
    73. Komedi sevenler Netflixte de bulunan Saiki Kusuo no Ψ-nan animesine kesinlikle bakmalı.

      YanıtlaSil
    74. Yakusoku no neverland, mo dao zu shi, sora yori mo tooi basho. Oldukça harika ve yeni serilerdir. Pek bilinmiyorlar sanırım. Begeneceginizi düşünüyorum. :)

      YanıtlaSil
    75. Admin acaba serwanp ın 2 sezon cikicakmi bi bilgin varmi yeni filmini izledimde sonunda sanki sinyal verdi gibi geldi bana bilgin varsa yanitlarmisin

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Ortada bir devam sezonu yok ama Gekijouban Servamp: Alice in the Garden adında bir film var.

        Sil
    76. Admin surwkli şu animenin 2 sezon çıkacakmı bu animenin sıralaması nasıl diye sruyorum her zaman cevapliyosun tessekurler baska soracagim kimse yok oyuzden hep buradan soruyorum sende cevapliyosun tessekurler

      YanıtlaSil
    77. Admin terra formars animesinin 3 sezon varmiyada ova felan sonu gelcek gibiydide biliyormusun

      YanıtlaSil
    78. Admin Ocak'ta önermiştim ama böyle bir şaheseri kimsenin bilmiyor olması niyeyse beni üzüyor. O yüzden hatırlatayım dedim:
      "Gyakkyou Burai Kaiji: Ultimate Survivor" İkinci sezonu da var. Bence en az 9 puan verirsin ;)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Kaji'yi biliyorum ama 26+26 bana biraz uzun geldiğinden (12 bölümü bile yeri geldiğinde bazen üç haftada bitirebiliyorum) henüz yanaşamadım:) Belki ilerleyen zamanlarda neden olmasın ;)

        Sil
    79. Bence zeka oyunları, psikolojik boyutu Death Note'tan, Monster'dan bile iyi. Bir başladınız mı sonunu getirirsiniz zaten. İlk sezonu izleyip ara verip ikinciyi daha sonra izleyebilirsiniz. :)

      YanıtlaSil
    80. Merhaba, Evangelion izledin mi?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Selam, Netflix'te başladım ama sarmadı. Nedense Mecha'lara bir türlü ısınamıyorum.

        Sil
    81. Yanıtlar
      1. Bleach çok uzun olduğu için izlemedim. Başka bir arkadaştan da bir inceleme gelmedi.

        Sil
      2. hunter x hunter kesinlikle izlemelisiniz.. onerdiginiz animelere baktim ve tarziniza uygun oldugunu dusunuyorum

        iyi seyirler ve iyi gunler..<3

        Sil
    82. işin üzücü tarafı her yıl daha az izliyorsun

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Maalesef yoğun iş temposundan kaynaklı. Bir de aramızda evlilikten dolayı ortak aktiviteler daha ön planda :D

        Sil
    83. Kekaishi bence izlemeyen izlesin sariyo

      YanıtlaSil
    84. öneri için harika bir site olmuş. ben öneri almaya geldim böyle attack on titan haikyuu gibi insanı geren heyecanlandıran aşırı saran bir anime önerebilir misiniz acaba?

      YanıtlaSil
    85. Vinland Saga ve Yakusoku no Neverland animelerini öneririm.

      YanıtlaSil
    86. Arkadaşlar merhaba ben bi animeye başlamak istiyordum ama bulamadım konusunda bi doktor vardı psikopat birde sarışın bi kız bu kıza bişeyler yapmaya çalışıyordu eski terk edilmiş bi hastanede bide kötü ama tatlı bi oğlan vardı mumya gibi sarılmıştı bazı yerleri sanırım bu oğlanda kızı öldürmeye çalışıyordu ama sonra aşık oluyordu kıza hatırladıklarım bunlar ismini bilen varsa yazabilir mi

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Satsuriku no Tenshi / Angel of Death olabilir mi?

        Sil
    87. god of highschool aşırı tadımlık bi anime daha yeni bitirdim yazayım dedim sıcağı sığına. çok büyük olaylar 1 bölümde olup bitiryor uzun ve derin olsa daha iyi olumuş ama çok takılmadım. önerim olsun izlersen

      YanıtlaSil
    88. virgülleri unutmuşum .yuri on ice, bungo stray dogs,jujutsu kaisen ,zankyou no terror, 91 days ,saiki kusou ,horimiya ,tokyo revengers ,sk8 ,joker game ,wotaku ni koi wa muzukashii ,acca-13 ,hamatora the animation.

      YanıtlaSil
    89. Vampire Hunter D (2000), Juubee Ninpuuchou, Shigurui, Honey and Clover

      YanıtlaSil
    90. Cencoroll, Ongaku, Dead Leaves, FLCL, Golden Boy, Katanagatari, Momo e no Tegami, Pale Cocoon, RD Sennou Chousashitsu, Toshokan Sensou, Yoake Tsugeru Lu no Uta.

      YanıtlaSil

  • Copyright © 2013 - Nisekoi - All Right Reserved

    ANİME İNCELEMELERİ SAYFASI Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan