• Eylül 14, 2017


    Manga Festivali mi? Hem de Türkiye'de mi? Evet, doğru okuyorsunuz. Türkiye'de bir manga festivali düzenleniyor. 7-8 Ekim tarihlerinde Caddebostan Kültür Merkezi kapılarını Anime ve Manga severlere açıyor. Üstelik bununla da kalmıyor, etkinlikte cosplay ve çizgi romanla ilgili de birçok şey bulabilirsiniz.

    Etkinlikte alanlarında donanımlı birçok yerli ve yabancı kişi söyleşileri gerçekleştirilecek. Ayrıca mangadan cosplay’liğe kadar birçok da atölye çalışması yapılacak. “GOLDEN TAMAGO Genç Çizer Ödülleri” ve “Anisong Grand Prix” yarışmaları yapılacak. Ve tabii ki en eğlenceli gösterilerden olan cosplay defilesi “Cospower" da olacak.

    Etkinliğin en güzel tarafı ise anime, manga ve çizgi romancıları bir araya getirerek kaynaşmalarını sağlaması olacak. Evet, daha ne bekliyorsunuz? Sınırsız eğlence ve eğitici çalışmaları ile Comikon 7-8 Ekimde Caddebostan Kültür Merkezinde sizleri bekliyor.

    Ayrıntılı bilgi için https://comikonistanbul.com/#program adresini ziyaret edebilirsiniz.

    { 1 comments bulunmakta. Yorum ekleyin }

    1. Şimdi görünce haberim oldu. Bu tarz bi fuara daha önce hiç gitmemiştim. Anime - manga varsa görmeyi çok isterim. Umarım zaman bulabilirim :)

      YanıtlaSil

  • Copyright © 2013 - Nisekoi - All Right Reserved

    ANİME İNCELEMELERİ SAYFASI Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan