• Kasım 24, 2018

    Yönetmen: Suzuki, Kentarou
    Stüdyo: J.C.Staff
    Tür: Korku, Gerilim
    Yapım Yılı: 2018
    Bölüm Sayısı: 16
    Anime Puanı: 10/7
     
     
    Batıda Angel of Death olarak da bilinen animede hikayemiz Rachel Gardner adında 13 yaşındaki küçük bir kızın korkutucu ve gizemli bir binada uyanmasıyla başlıyor. Hiçbir şey hatırlamayan Rachel bina içinde dolanırken "Oyun bölgesi" adı verilen yere geliyor. Bölgede sersemlemiş nereye gidiceğini şaşıran Rachel, siyah uzun bir orak kullanan, vücudu bandajlarla sarılmış olan Jack ile karşılaşıyor. Böylece Jack ve Rachel arasında tuhaf bir bağ oluşuyor; ikiside neden burada olduğunu bilmiyor, bu yüzden burdan bir an önce çıkmak için birlikte çalışmak zorundadırlar.
     
     
    Animenin çizimleri gayet hoş ve başarılı. Işık yansıması, gölgelendirme ve efektlerden dolayı bu işte güzel bir iş gerçekleştirdiklerini söyleyebilirim. Türü gereği herkesin sevebiliceği bir anime olmamasına rağmen gerçekten güzel bir atmosferi, ilginç karekterleri ve tuhaf konuşmaları animeye heyecan katıyor. Animede her kattan sorumlu bir karekter oluyor. Ana karekterlermiz diğer katlara çıkmak için o katlardan geçmeliler, doğal olarak kat sorumlularıyla dövüşmek zorunda kalıyorlar. Yükseğe çıktıkça daha çok zorlanıyorlar ve kat sorumluları onlara oyunlar oynatıp karşılığında onların diğer kata çıkmasına izin veriyorlar, tabii bu oyunlar tahmin edebiliceğiniz gibi korkutucu ve akla gelmeyecek şeyler.
     
    Karekterlere gelirsek animedeki her karekter birbirinden tuhaf ve ilginç karekterler. Jack karekteri zarar vermekten zevk alan, insanları sevmeyen bir karekter, Rachel ise hayattan soğumuş, bir an önce ölmek isteyen bir karekter, ölmek istemesine rağmen intihar edemiyor. Karekterlerin genellikle kötü bir geçmişi var ve bu yüzden hepsi çıldırmış ya da delirmiş tipler, bir noktadan sonra sıkıyor tabii bu olay.
     
     
    Müziklere gelicek olursak, açılış müziği biraz heyacanlı ve eğlenceli başlıyor, kapanış müziği ise sakin ve hüzünlü başlıyor. Anime içindeki OST'ler gerçekten güzel ve animeye değişik bir hava katıyor, tam anlamıyla korku, psikoloji, gerilim türünün hakkını veriyor diyebilirim. Bu tür anime severlerin kesinlikle izlemesi gereken bir anime.
     

    { 1 comments bulunmakta. Yorum ekleyin }

  • Copyright © 2013 - Nisekoi - All Right Reserved

    ANİME İNCELEMELERİ SAYFASI Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan