• Ağustos 06, 2009

    Yönetmen: Sayo Yamamoto
    Stüdyo: Manglobe Inc.
    Tür: Macera, Dram
    Yapım Yılı: 2008
    Bölüm Sayısı: 22
    Anime Puanı: 10/8



    Michiko to Hatchin adlı animne Latin Amerika’da tamamen zıt iki kişiliğin nasıl aynı adamı aradığını bizlere sunuyor. Michiko Malandro, özgür ruhlu, dik kafalı ve ne isterse onu yapan güzel bir bayandır. Michiko ağır korumalı ve müebbet yiyenlerin gittiği hapishaneden kaçmayı başarır ve Hiroshi adındaki eski sevgilisini aramaya başlar. Hana Moreno, namı diğer Hatchin ise dokuz yaşında bir kızdır ve gaddar üvey ailesinin yanında yaşamaktadır. Hana’nın kişiliği yaşına göre oldukça olgundur ve çoğunlukla Michiko’nun aksine mantığı ile hareket eder.

    Michiko hapisten kaçtıktan sonra ilk önce Hiroshi’nin kızı olduğundan emin olduğu Hatchin’i de yanına alır ve kimi zaman komik çoğu zamansa gerçek yaşamdan kesitler sunan 22 bölümlük bir macera başlamış olur. Michiko to Hatchin dediğim gibi komedi unsurları içerse de aslında dram ağırlıklı ve Michiko’nun motoru ile polislerden kaçtığı abartılı sahneleri çıkarırsak karşımıza günlük hayatımızda da çıkabilecek öğeler çıkıyor. Yani içerik olarak anime oldukça gerçekçi ve yaşanabilecek şeyler.

    Görsel olarak Michiko to Hacthin serisi çok iyi ve son model diyebilirim. Zaten yapım yılı da 2008 yılının sonları, yani anime daha taze bile sayılır. Müzikler ise bana uygun değil ama Latin Amerika, özellikle Brezilya’nın samba müzikleri çok iyi kullanılmış diyebilirim. Sonuç olarak Michito to Hatchin’de abartı bir aksiyon yok ama akıcı bir hikayesi ve güzel bir atmosferi bulunmakta.

    0 comments

  • Copyright © 2013 - Nisekoi - All Right Reserved

    ANİME İNCELEMELERİ SAYFASI Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan