• Ağustos 08, 2019

    Yönetmen: Hiroaki Sakurai
    Stüdyo: J.C. Staff
    Tür: Komedi, Romantizm, Okul
    Yapım Yılı: 2018
    Bölüm Sayısı: 26
    Anime Puanı: 10/9


    Bugün Kaichou wa Maid-sama animesi ile geldim. Mangasını Konusuna değinip ikisini de yorumlayacağım. Elimden geldiğince..

    Seiga Lisesi daha önce erkek lisesi iken, karma liseye dönmüştür. Erkek sayısının fazla olması sebebiyle kızları korumak isteyen Ayazawa Misaki öğrenci konseyi başkanı olmuştur. Sert ve kuralcı olan Misaki okul çıkışlarında Maid Latte cafesinde çalışmaktadır, bunu da okuldaki herkesten saklar. Sebebi, cafenin kuralları gereği hizmetçi konseptine göre müşterilerine hizmet vermesidir. Okuldaki imajının bozulacağından korkan Misaki bunu herkesten gizlerken okulun altın çocuğu Usui Takumi’ye yakalanır ve bütün hayatı değişir. 



    Anime 26 bölümden oluşuyor. O kadar şirin bir anime ki.. Size kahkahalar attırıp, kalbinizi çarptırıp, bazen de gözlerinizin dolmasına sebep oluyor. İzlediğim ilk yapımlardan olması nedeniyle de yeri bende ayrıdır. Hatta shoujo türünde anime izleyen çoğu arkadaş da aynı yorumda bulunacaktır çünkü cidden türünün sağlam animelerinden.

    Misaki karakterini çok sevdim kendisi en sevdiğim kadın karakterlerden birisi. Tartışmasız. Ve Usui.. Aşık olunacak anime karakterleri listesine ilk 3'den girer. Öyle bir adam. Bak yine aklıma düştü de..Usui sürekli Misaki'nin peşinde.. Bu yüzden Misaki ona "Sapık Uzaylı" lakabını takıyor. Usui.. Nasıl diyeyim, her eve bir tane lazım sanki.. -Çok mu fangirl yorumu oldu? Olsun.. Çok sevdim, seviyorum çünkü :D-


    Her anime de olan yarım kalma mevzusu burada da var ama bu konuda mangası imdadınıza koşuyor. Animesi final verdiğinde bir yanım yarım kalmıştı itiraf ediyorum hem bitişine hem de istediğim sonu göremeyişime üzülmüştüm ama manga –mangası olduğunu biliyordum ama okumaya cesaret edememiştim- aklıma geldi ve hemen başladım okumaya.. Zaten mangasını da animenin kaldığı yerden çevirmeye başlamışlar.

    Bence animesine mutlaka 2. Sezon gelmeli çünkü manga da o kadar güzel sahneler var ki.. Mutlaka canlandırılmalı.. Ama bu animeye bayılmış ve yarım kalmasına sinir olmuşsanız hiç durmadan mangasını okumaya başlayın, okumadığınıza pişman olabilirsiniz! Belki de manga okumaya başlamak için bir fırsat yaratmış olursunuz.


    Son zamanlarda mangadan çıkma dizileri çok sık görüyorum. Japon dizilerinden bahsediyorum.. Lütfen, lütfen, lütfen.. Bu animenin dizisi de mutlaka yapılmalı. Eğer bu tat da olacaksa tabi ki.. Usui'nin kanlı canlı halini görmek çok güzel olurdu❤

    Finali ise öyle güzel öyle tatlış.. Daha fazla konuşursam spoiler dolabilir buralar o yüzden susmalıyım diyerek gidiyorum ben. Böyle tatlış anime, manga avlarındayım bulursam tüketeceğim hemen. Önerilerinizi de alabilirim.

    Sağlıcakla, mutlu mesut kalınız.. Ve hayatınızın Usui'sini bulmanız dileğim ile.. :) Bir sonraki anime yorumumda görüşmek üzere! 


    Mangalar, Diziler, Filmler ve daha fazlası için Şemsiyenin Altındaki Kızın blogunu ziyaret etmeyi unutmayın :-)

    http://semsiyeninaltindakikiz.blogspot.com/

    { 4 comments bulunmakta.Yorum yapın }

    1. Sondaki duaya çok amin :D Emeğinize sağlık yine şahane bir yorum olmuş Akela Hanım :)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Amin tabi :D Canım Küçük hanım.. Teşekkür ederim :)

        Sil
    2. Shoujo dünyasında erkek karakterler ikiye ayrılır: Usui Takumi ve Diğerleri. Dehşet güzel bir karakter, izleyin, izletin, tavsiye edin pişman olmazsınız.

      YanıtlaSil
    3. Herkes bu seri de usui yi övmüş övmüş durmuş yanı bencede çok güzel bi karekter sevgisini gösteriş şekli olsun misakiye davranışları fln ama ben misakinin de en az usui kadar bahsedilmesini isterdim her yerde bence asıl farklı kılan bu animeyi misakiydi çünkü onun o sert ve kimseden yardım almadan dik duruşu hirsi bi iş verildiğinde elinden geleni yapması usuinin onu korumasına fırsat vermeden usui yi korumak için atılması... Bu animeyi bu kadar sevmemin asıl sebebi misakiydi acikcasi ve sonrasında tabi ki usui ♡♡♡ ve yazi için emeğine saglik :)))

      YanıtlaSil

  • Copyright © 2013 - Nisekoi - All Right Reserved

    ANİME İNCELEMELERİ SAYFASI Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan