• Ağustos 15, 2019


    Yönetmen: Masahiro Andou
    Stüdyo: Bones
    Tür: Fantastik, Romantizm, Dram, Macera
    Yapım Yılı: 2015 - 2016
    Bölüm Sayısı: 12 + 12
    Anime Puanı: 10/7.5


    Ne? Yeni bir anime yazısı mı yazmışım. Ne? Çok mu sevmişim.. Ve evet. Yine shoujo türünde bir anime yorumu ile geldim. O zaman hemen bahsedeyim konusundan..

    Shirayuki eşsiz kızıl saç rengiyle doğan, şifalı bitkilerle uğraşan bir aktardır. Ülkesinin prensi Raji Shenazard onun saç renginin methini duyunca haremine katılmasını ister. Buna karşı olan hatun kızımız upuzun saçlarını kısacık keser ve komşu ülkeye kaçar. Ormandan geçerken Zen adında bir çocukla tanışır. Daha sonra olaylar gelişir. 
     

    Kahramanlarımız: Zen, Shirayuki, Mitsuhide Rouen, Kiki (Zen’in sağ kolları) ve Obi (ekibe sonradan katılır) Zen hatun kızımızın kaçtığı ülkenin prensidir efenim. Buradan kendisine maşallah’larımı gönderiyorum. Çünkü... İzlediğim en aşık olunası karakterlerden biriydi. - Yazdığım bütün anime yorumlarındaki erkek karakterlerinin mükemmel olması benim suçum değil. Lütfen (: -Sürekli kızın etrafında pır dönmesi samimi davranması... Çok şekerlerdi yahu. İlk aşk heyecanınızı hatırlıyorsunuz değil mi yada bastırdığınız fangirl duygularınızı, hayran olup, ayılıp bayılma hislerini... Heh işte bu anime o hisleri yaşatıyor insana. İzlediğim süre boyunca hep bir tebessümle izledim. Minik minik kalp çarpıntılarıyla..


    Animede herkesin belli bir karakteri var ve bu çizgi hiç bozulmamış. Dönem animesi olması da ayrı bir güzel. Shirayuki fazla iyimser bir karakter ama sizi rahatsız etmiyor. Birbirine güvenen ekip yaşanan maceraları, olayları hep birlikte çözüyor. Final bölümü pek tatmin etmeyebilir. 3.Sezon gelebilecekmiş gibi bitti. Aslında blogumda da yazdığım gibi anime için izleyici yaş aralığı biraz düşük olabilir. Baya pembiş bir anime çünkü. Nasıl diyeyim? Hayattan soyutlanıp, masal tadında bir şeyler izlemek isteyenler için ideal. Aynen böyle.

    Büyük bir senaryo beklemeden, fazla yormayan, sadece zaman geçirmek için tatlı bir şeyler arıyorum diyorsanız sizin için önerebileceğim bir anime. Bir sonraki anime yorumumda görüşmek üzere! 
     

    Mangalar, Diziler, Filmler ve daha fazlası için Şemsiyenin Altındaki Kızın blogunu ziyaret etmeyi unutmayın :-)

    http://semsiyeninaltindakikiz.blogspot.com/

    { 4 comments bulunmakta.Yorum yapın }

    1. Bu animeyi izlemiştim masal gibiydi gerçekten de :) Zen'i severim ama Zen'in abisi İzana'ya talibim :D Tipi aynı Howl'a benziyor çünkü :)
      Bir de seride Obi de sevdiğim karakterlerdendi ^^

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Zen de olur abisi de olur, bende tamamım :D Sevgili Küçük Hanımcığım.. Aynı şeyleri düşündüğümüz için çok sevindim :)

        Sil
    2. Buna benzer anime öneriniz var mı acaba :))

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Merhaba, yazar arkadaşa blogundan ulaşmayı tavsiye ederim :)

        Sil

  • Copyright © 2013 - Nisekoi - All Right Reserved

    ANİME İNCELEMELERİ SAYFASI Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan