• Mart 27, 2023

    Yönetmen: Takahiro Hasui
    Stüdyo: Bones
    Tür: Doğaüstü, Komedi
    Yapım Yılı: 2022
    Bölüm Sayısı: 12
    Anime Puanı: 10/7

     
    Mob Psycho 100’ün final sezonunun incelemesine geçmeden önce, ilk sezon incelemesine buraya ve ikinci sezon incelemesine de buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Final sezonu demem dikkatinizi çekmiştir çünkü nadir de olsa sonu olan anime serileri de mevcut. Evet, Mob Psycho’da üçüncü sezonu ile finalini gerçekleştirmiş durumda.

    Serinin üçüncü sezonla final yapmasını aslında yerinde buldum çünkü üç sezonu da ele alacak olursam izlediğim en vasat sezondu diyebilirim. Bilindiği üzere Mob lakaplı Shigeo Kageyama’nın adeta sınırsız psişik güçlere sahiptir. İkinci sezonda şehrin göbeğinde yaşanan olaylar soncu dev bir Brokoli oluşmuştur ve üçüncü sezon da bir nevi bıraktığı yerden devam etmekte. Aslında üçüncü sezonun nereden bıraktığını kendisinin de bilmediğinin kanaatindeyim çünkü son bölümleri saymazsak ilk 8 – 9 bölüm için gereğinden fazla durağan ve kon bakımından zayıf diyebilirim. Güzel ve hoş bir final ile son anda toparlamış seri kendini. 
     

    Çizimleri bakımından söyleyecek fazlaca bir sözüm yok. Klasik, Mob Psycho çizimleri. Ara sıra kendi karakter tasarımları ile de dalga geçip komedi unsurları eklemiş ve başarılı da olmuşlar. Müzikler ise kalitesini korumuş. Oldukça beğendiğim bir açılış parçası ve kötü diyemeyeceğim de bir kapanış parçası mevcut.

    Bu sıralar sürekli devam sezonlarından gittiğim için yine kısa bir inceleme yazdığımın farkındayım. Daha kapsamlı yazı arıyorsanız ilk sezonun incelemesine geçmenizi önerebilirim. Tek diyebileceğim sonu hariç sıradan bir sezon olmuş ama sonu da oldukça iyiydi.
     

    0 comments

  • Copyright © 2013 - Nisekoi - All Right Reserved

    ANİME İNCELEMELERİ SAYFASI Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan