• Nisan 14, 2024

    Yönetmen: Misato Takada
    Stüdyo: Liden Films
    Tür: Fantastik
    Yapım Yılı: 2023
    Bölüm Sayısı: 12
    Anime Puanı: 10/6

     
    En son 2018 yılında bıraktığımız Goblin Slayer’in ikinci sezonu var karşımızda. İlk sezonun incelemesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Tür olarak MMORPG kategorisine de sokabileceğimiz animenin ikinci sezonu da klasik bir ikinci sezon çünkü ne başı var ne sonu :) Goblin Katili olarak adlandırılan arkadaşımız ekibiyle beraber zindanlara giriyor ve goblin avlıyor. Hikayeyi genişletmek adına ufak birkaç detay dışında ikinci sezon bizlere bir şey sunmuyor.

    İkinci sezonun ilk başlarında yeni ve ukala bir karakter bizlere sunulsa da çok geçmeden o da kendi yolunda ilerliyor. Dolayısıyla ikinci sezonda herhangi bir yeni karakter yok. Sadece Elf Yousei’in ailesi ve yaşadıkları yere odaklanıyoruz. Bunun dışında ekibimiz goblin öldürmeye devam ediyor. 
     

    Goblin Slayer 2, şu an yazmakta zorlandığım en zor yazılardan birisi çünkü açıkçası ne yazacağımı bilmiyorum. İlk sezonda yazdıklarım aynen geçerli ve ara bir sezon olmanın zorluğunu yaşadığı için herhangi bir yenilik de vaat etmiyor. Bu arada, Goblin’s Crown adında, 2020 yılında ilk sezondan sonra bir anime filmi çıkmış ki bu anime filminden bu satırları yazarken haberdar oldum. Yani seriye olan ilgimi artık siz düşün. Bundan dolayı sanırım Goblin Slayer ve arkadaşları ile olan macerasına ben belki de katılım göstermeyeceğim. Bu seriye devam edersem tek sebebi de görselleri ve yeri geldiğinde kullanmaktan asla çekinmediği şiddet ve kan efektleri olur.
     

    0 comments

  • Copyright © 2013 - Nisekoi - All Right Reserved

    ANİME İNCELEMELERİ SAYFASI Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan