• Nisan 27, 2024

    Yönetmen: Kazuhiro Furuhashi
    Stüdyo: Wit Studio, Clover Works
    Tür: Aksiyon, Komedi
    Yapım Yılı: 2023
    Bölüm Sayısı: 12
    Anime Puanı: 10/7


    Sevilem komedi – aksiyon serisi Spy x Family, üçüncü sezonu ile doludizgin devam ediyor… Demek isterdim ama bu sefer bizleri pek saramadı. Kısa yazımıza geçmeden önce ilk sezonun incelemesine buraya, ikinci sezon incelemesine ulaşmak içinse buraya tıklayabilirsiniz.

    Dediğim gibi üçüncü sezon ile seri devam ediyor ve her sezon ile beraber puan kırdığımızı gözlemledim. Bunun sebebinin ise Anya’dan ziyade diğer karakterler üzerine yoğunlaşılması olduğunu fark ettik. Mesela ikinci sezonda Bond adlı sevimli köpecik daha bir ön plandaydı, bu sezonda ise Yor Forger üzerine durulmuş. Zaten bölümlerin yarısı bir gemide, Yor’un “korumalık” görevi yaparken başına gelenleri izliyoruz. Neyse ki Anya da babası Loid ile beraber gemide de seriyi biraz daha eğlenceli kılıyor. 
     

    Spy x Family’nin üçüncü sezonu aslında kötü değil, yanlış anlaşılma olmasın. Sadece Anya yüzünden beklentiler çok yükseldiğinden sürekli onu görmek istiyoruz çünkü gerçekten çok komik ve eğlenceli. Artık Yor’un ve “ailesini nasıl sevdiğini fark etmesini” izlemekten o kadar sıkıldık ki hızlıca izledik ama ne zaman Anya çıksa kahkahalara boğulduk. Yani aslında bu seriyi bizler ve eminim ki birçok kişi Anya-chan için izliyor.

    Animenin çizimleri her zamanki gibi şahane. O yüzden hala Mappa nasıl hala Wit Studio’nun elinden almamış, şaşırdım. Bakmayın öyle; örnekleri var :) Buna karşın açılış parçası çok kötü. Üstelik hem müzik hem de görsel olarak. Açılış parçasının sonunda Forger ailesinin iğrenç yürüyüşü hala gözümün önünde. Bahsettiğim gibi anime bir devam sezonunun devamı niteliğinde ve her sezon Anya’ya ayrılan zaman sanki azalıyormuş gibi. Dolayısıyla her sezonla beraber bir puan kırmış buluyoruz kendimiz. Bakalım bir sonraki sezonda neler olacak; daha doğrusu anime filmi diyeyim çünkü sırada 110 dakikalık Spy x Family: Code White adlı anime filmi var. 
     

    0 comments

  • Copyright © 2013 - Nisekoi - All Right Reserved

    ANİME İNCELEMELERİ SAYFASI Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan